Our Site uses cookies to improve your experience on our website. For more details, please read Cookie Policy.
By closing this message or starting to navigate on this website, you agree to our use of cookies.



THE WESTMINSTER Nanpeidai

Premium Condo. Reform & renovation

The appearance It is located in the corner of the low-rise building residential area

LDK ≒ 25.7J

kitchen

balcony

master bedroom ≒ 12.2J

bed room ≒ 8.5J

bath

dressing room 1620

powder room

Service space

LDK

kitchen

master bedroom

walk-in-closet

shose-in-closet

entrance

LD

dressing room

balcony

WESTMINSTER Terrace The roof Terrace which the barbecue is available for.

Courtyard The courtyard which takes in a light

Entrance December, 2015, renovation construction Complete

Entrance The supervision by the globally well-known British designer

Lobby

Lobby lounge The space that is most suitable for a slight meeting

Courtyard Tasteful night scene

Entrance approach

Entrance approach A certain space site among the rich green

The appearance It is located in the corner of the low-rise building residential area

> Click for glossary

Glossary

Recommended

Read More Read Less

Surrounding map

Address Nanpeidaicho, Shibuya-ku, Tokyo > GoogleMap


Inquiry
Inquiry
Inquiry
Inquiry