Our Site uses cookies to improve your experience on our website. For more details, please read our Cookie Policy.
By closing this message or starting to navigate on this website, you agree to our use of cookies.



Maison Hiragishi Etoile

Condominium Unit Reform & renovation

The appearance

Living and dining room

View from Terrace

View from Terrace

Kitchen

Washing stand

Living and dining room

Living and dining room

Living and dining room

Kitchen

Kitchen

Bathroom

Utility

Washing stand

Restroom

Corridor

Japanese-style room

Japanese-style room

Japanese-style room

Storeroom

Terrace

Entrance

Entrance hall

Delivery to home box

Bicycle parking lot

The appearance

Garbage STATION

> Click for glossary

Glossary

Recommended

Show comment I close Comment

Surrounding map

Address 13, Hiragishi-1-jo, Toyohira-ku, Sapporo-shi, Hokkaido > GoogleMap


Inquiry
Inquiry
Inquiry
Inquiry