Our Site uses cookies to improve your experience on our website. For more details, please read our Cookie Policy.
By closing this message or starting to navigate on this website, you agree to our use of cookies.



SHUWA Ebisu Residence

Condominium Unit Reform & renovation

The appearance photograph

The appearance photograph

View from Terrace

Living ・ dining kitchen ※It becomes the indoor photograph before the reform.

Kitchen ※It becomes the indoor photograph before the reform.

Bathroom ※It becomes the indoor photograph before the reform.

Living ・ dining kitchen ※It becomes the indoor photograph before the reform.

Kitchen ※It becomes the indoor photograph before the reform.

Western-style room ※It becomes the indoor photograph before the reform.

Western-style room ※It becomes the indoor photograph before the reform.

Western-style room ※It becomes the indoor photograph before the reform.

Western-style room ※It becomes the indoor photograph before the reform.

Western-style room ※It becomes the indoor photograph before the reform.

Closet ・ storing shelf ※It becomes the indoor photograph before the reform.

Washroom ※It becomes the indoor photograph before the reform.

Restroom ※It becomes the indoor photograph before the reform.

The entrance ※It becomes the indoor photograph before the reform.

The entrance

Terrace

Entrance

> Click for glossary

Glossary

Recommended

Show comment I close Comment

Surrounding map

Address 1, Nakameguro, Meguro-ku, Tokyo > GoogleMap


Inquiry
Inquiry
Inquiry
Inquiry