Our Site uses cookies to improve your experience on our website. For more details, please read Cookie Policy.
By closing this message or starting to navigate on this website, you agree to our use of cookies.



THE COURT Jingu Gaien

Condominium Unit

The appearance

Living and dining room

Terrace

View from Terrace

Healing Forest

Bright pool

The appearance

The appearance

Living and dining room

Living and dining room

Living and dining room

Entrance hall Common use space of the 2-layer colonnade

Broad entrance Carriage porch

Green entrance

Concierge counter

Garden lounge

Club lounge

Bright pool

Bright pool

Bright pool powder room

Healing Forest

Healing Forest

Fitness room

Guest room light

Guest room cloud

Party room

Party room

Kids' room

Entrance for the bicycle parking lot entrance and exit

> Click for glossary

Glossary

Recommended

Read More Read Less

Surrounding map

Address 2, Jinguumae, Shibuya-ku, Tokyo > GoogleMap


Inquiry
Inquiry
Inquiry
Inquiry